Takarítás fontossága felújítás után

Ha lehet azt mondani, hogy takarítás és rend mániás vagyok, akkor azt büszkén fel is vállalom, mivel mindenek szeretem, hogyha helye van és ha körülöttem lévő tárgyak, és a padló is ragyog a tisztaságtól. Nem elégszem meg soha azzal, hogyha valami látszólag mutatja csak a rendet, és a tisztaságot. Erőszeretettel használok fertőtlenítőszereket, értve a folyékony formátumától kezdve a törlőkendőig, mindent tisztítok, amit érek, mert úgy tartom, hogy így az egészséges. De a rendet és a szabályozottságot is nagyon kedvelem, nem volt ez akkor sem másképpen, amikor a férjem, úgy határozott, hogy a raktárhelyiséget, ami a család birtokában van felújítja.

Nagy érdeklődést mutatott mindig a tárolórendszerek iránt, és mióta a fejébe vette a férjem, hogy márpedig felújítást eszközöl a közel 20 éves épületen még inkább a tárolórendszerek rabjává vált.

Nem telt el úgy este, hogy ne erről beszéltünk volna, vagy, hogy az internetet ne kezdte volna bújni a legjobb ajánlat miatt. Nagy szerencséje volt, amikor rátalált egy remek cégre, akik tárolórendszerek forgalmazásával, gyártásával, szállításával és helyben való összeszerelésével foglalkoznak. Mindent megtalált egy helyen, magam sem hitte el, hogy ilyen óriási szerencséje van, hogy amit elképzelt magának egy helyen megtalálta szuper minőségben, és mint utóbb kiderült nagyon kedvező áron is.

A cég számos tárolórendszer ajánlata közül a raklaptárolót választotta. Raklaptároló egy nagyon hasznos tárolórendszer, ami megkönnyíti a dolgozók munkáját, mindazonáltal, hogy a gravitáció erejét és mechanizmusát alkalmazzák, a görgőt segítségével. Raklaptárolót úgy sikerült a férjemnek kiválasztania, hogy a cég honlapján minden általuk forgalmazott termék részletes termékleírással és képekkel van szemléltetve, a vásárlók helyzetének megkönnyítése érdekében. Miszerint ezekkel a pluszokkal a vásárlásra való ösztönzés történik meg, mely jó számban azzal is végződik, hogy megrendelést eredményeznek. Egyszóval a cég ezen vásárlóbarát hozzáállása, hogy rendkívüli módon informálja a vásárlóit kifizetődik.

Arról nem is beszélve, amit férjem a legjobban kiragadott és minden barátunknak mesélni, hogy miután leadta az érdeklődését, rövid időn belül felkeresték, és egy személyes találkozót egyeztettek egy felmérő szakemberrel, aki a helyszínre kiérkezvén, szemrevételezte a helyiséget, mért és számolt, valamint tanácsot is adott, hogy a raklaptároló megfelelő lesz számunkra, és arra a célra, amire használni szeretnénk. Tájékoztatta a férjemet a felmérő szakember, amennyiben nem lenne megfelelő az általa választott tárolórendszer, akkor arra fel kellene hívnia a vásárlóik figyelmét. De itt tökéletes lesz a raklaptároló. Rövid idő elteltével meg is küldte az összeszerelő szakember az árajánlatot a férjem számára, és nem csak az árajánlat érkezett meg részletesen kifejtve és összegezve a rész költségek, hanem egy tervezet is arról, hogy hogyan is fog kinézni a raktárhelyiségünkben a polcrendszer, milyen elhelyezési formában a leghatékonyabb a helykihasználás. Mivel ezen formában, kialakításban fogja az érdekeinket legjobban szolgálni, így több terméket tudunk majd tárolni és nem lesz gond a helyhasználattal. Mivel az ára és a tervek is teljes mértékben megnyerték férjem tetszését, meg is rendelte rögvest a rendszert. Minden a cég mellett szólt, a kedvező ár, az hogy a szállítás során az összeszerelésre is gondot fordítanak. Így bizonyosodnak meg teljes mértékben, hogy az általuk forgalmazott termék szakszerűen lett összeszerelve. Valamint a garanciát is így tudják érvényesíteni, ha ők végeznek minden munkafolyamatot. Férjem ennek csak örült, és azóta is meséli a történetet, hogy milyen jó üzletet csinált a tárolórendszerrel.