Szedem a vitamint, de kicsit mégis elfáradtam, szabadságra szeretnék menni!

A takarítócégnél, ahol dolgozom a fejetetejére állt minden. A fél bagázs lebetegedett, és nem tudjuk őket kivel pótolni, így most mindenki dupla műszakot nyom, minden nap. Már kezdünk nagyon elfáradni, így remélem, hogy hamar visszatérnek és segítenek. Ha legalább egy páran visszajönnének, én is elmennék már szabadságra, de így, hogy ilyen kevesen vagyunk, ez esélytelen. Pedig nagyon rám férne a pihenés. Alapvetően egy nagyon erős nő vagyok, de most mégis úgy érzem, hogy el vagyok fáradva. Talán lelki kimerültség okozza, mert a testem nagyon is sportos, jó karban van. Koromhoz képest kifejezetten jó passzban vagyok, általában, ha megtippelik a koromat, minimum 10 évvel kevesebbet szoktak mondani, de volt már olyan is, hogy a lányomtól megkérdezték, hogy a nővére vagyok-e. Egy nő szerintem nem várhat többet az élettől, mint hogy igazán fiatalos. nagy kiszúrás, hogy míg a férfiak a korral csak egyre jobban néznek ki és egyre érettebbé válnak, ami egyre vonzóbbá teszi őket, addig a nők egy bizonyos kor felett már csak a gravitációval hadakoznak. Igen. Nagyon sokat kell tenni azért egy idő után, hogy az ember jó karban maradjon. Én például amellett, hogy minden nap fizikai munkát végzek, nem hagyom ki a sportot sem. Minden nap futok, vagy úszok, attól függ, hogy éppen mihez van kedvem. Nagyon odafigyelek arra is, hogy mit eszem, leginkább zöldségeket, gyümölcsöket és fehérhúsokat fogyasztok az egészségem érdekében.

De egy igazán okos ember tudja, hogy ettől még nem marad fent az egészsége, hiszen hatok egész nap, valamivel pótolni kell a vitaminokat és ásványi anyagokat is, mert a bevitt ételben sajnos már nincs olyan szintű tápanyagtartalom, mint korábban. Én sem voltam mindig ilyen tudatos, az utóbbi években váltam ilyenné. A lányom felhívta rá a figyelmem, hogy mennyire fontos, hogy minderre nagy hangsúlyt fektessünk, és azóta nem is mulasztom el egyetlen napon se. Sőt. Rájöttem egy csomó praktikára. Modern vagyok nagyon, használom az okos telefont, amire letöltöttem egy olyan alkalmazást, ami szól nekem óránként, hogy igyak vizet. Illetve, találtam egy olyan online patikát, ahonnan nagyon gyorsan hozzájutok a vitaminomhoz (én eurovit multilongot szedek EZT – https://www.prevenciopatika.hu/eurovit-multilong-tabletta-sajat1015941 ), úgy, hogy ki se kell tennem a lábam az ajtón. Csak annyi a dolgom, hogy mikor kinyitom a doboz, és látom, hogy fogyóban van a vitamin kapszula, ráklikkelek és megrendelem. Egy pár nap múlva pedig kihozza a futár, és szedhetem tovább. Ennyi az egész. Én egyszerre több dobozzal szoktam rendelni, mert 10 000 Ft felett a szállítás ingyenes, de olyan is volt már, hogy összeálltam egy kolléganőmmel, és együtt rendeltünk, hogy ki tudjuk használni ezt a kedvezményt.

Szóval odafigyelek magamra, és jó állapotban vagyok, de most valamiért fáradtságot érzek magamon, úgy hogy már nagyon várom, hogy visszajöjjenek a többiek és elmehessek szabadságra. Nem kell több, csak egy hét, és újra olyan leszek, mint régen. Vagy még jobb is.